Over ons

Altop Products brengt nieuwe oplossingen tot leven. Door het ontwerpen en ontwikkelen van (gepatenteerde) concepten creëren wij nieuwe oplossingen in verschillende markten. Onze zeer ervaren ingenieurs werken samen met jonge professionals om producten en systemen te ontwikkelen welke nieuwe mogelijkheden brengen.

Samenwerking

Altop Products is onderdeel van Altop Groep. Altop Groep is gevestigd in Beek (Montferland). Hoewel de verschillende bedrijven een eigen identiteit en kernactiviteiten hebben, werken ze nauw samen. Zo beschikken we over eigen engineering, productie, logistiek en montage. Ook de afdelingen marketing en administratie zijn centraal geregeld. De kracht van deze samenwerking is dat alle kennis en kunde in huis is en gedeeld kan worden met elkaar. Door gebruik te maken van elkaars kennis, processen en mensen kunnen we onze klanten in alle facetten van een project voorzien van adviezen, producten en service van hoge kwaliteit.

Maak kennis met ons team

Deze mensen staan voor u klaar! Natuurlijk zijn zij nergens zonder hun collega’s, maar in basis vormen zij het eerste aanspreekpunt. Heeft u een algemene vraag of staat de juiste collega er niet bij? Neem dan contact op met ons secretariaat.

Chiel Berndsen : Director
Joost Berndsen : Director
Sam Speijers : Chief Technology Officer
Wesley Aaldering : Manager R&D
Kees Klavers : European Patent Attorney
Bas Duis : Project Engineer
Jeff Nijhuis : Engineer
Luuk Gout : Software Developer

info@altopproducts.nl +31 (0)316 82 00 20