IIoT applicatie voor bodem- en grasmanagement

Altop Products heeft op klant specifieke vraag van Turf Intelligence Group en DrainTalent company een opdracht uitgewerkt om een IIoT applicatie te bouwen voor bodem- en grasmanagement.

Doel van deze ontwikkeling is om DrainTalent wereldwijd een unieke marktpositie te geven doordat zij met behulp van de meest recente Industrial Internet of Things (IIoT) technieken een concept aan kunnen bieden dat voorheen niet mogelijk was.
Kort toegelicht:

Een selectie van slimme (meteo)sensoren in combinatie met het DrainTalent systeem dat een aantal essentiële parameters in de bodem direct kan beïnvloeden, in combinatie met een online platform dat zowel klanten visualisatie kan bieden van actuele en historische data, maar, misschien wel het belangrijkst; voor de toekomst.

Dit alles zal veel toekomstige uitbreidingsmogelijkheden met zich meebrengen om concurrentie voortdurend voor te kunnen blijven. Denk hierbij aan;

  • Koppelen van systemen/parameters van derden (assimilatielampen, veldverwarming, etc.).
  • Sportvelden / complexen aantoonbaar efficiënter en duurzamer laten worden m.b.v. kennisdeling.
  • Voorspellen van onderhoudswerkzaamheden.
  • Remote sturing geven (veldbeheerders).

Altop Products bouwt, configureert en onderhoud zowel de backend (dataplatform om IIoT dataverkeer te realiseren) als ook de frontend (custom webapplicatie & app).
Altop Products zorgt voor ook de dataopslag en het beheer hieromtrent.

#Industrie4.0
#IIoT

Samengevat

Software development
Datalogging
Dataprocessing
Data security

Partners

DrainTalent Company
GrasMeesters

Turftalents (North America)

Lumbricus

Terug naar overzicht
info@altopproducts.nl +31 (0)316 82 00 20