Waterresistente vacuümpomp

Altop Products heeft op klant specifieke vraag een unieke waterresistente vacuümpomp ontwikkelt. De SingleHead-115m vacuümpomp is een robuuste, compacte, high-flow pomp welke is ontworpen voor dagelijks gebruik bij onder andere vacuüm ondersteunde toepassingen.

De vacuümpomp kan zowel stand-alone draaien als ook gekoppeld aan een andere pomp als vacuümondersteuning. Vacuümpompen worden in veel industriële processen gebruikt, vooral in situaties waar gassen moeten worden afgevoerd. Het geproduceerde vacuüm kan ook worden gebruikt om mechanische apparaten aan te drijven.

De vacuümpomp is geclassificeerd als ‘balg-vacuümpomp’. Deze combineert hoge prestaties met hoge efficiëntie. Door een unieke wijze van lagering en smering wordt het toepassingsgebied verbreed terwijl ook de levensduur van de pomp wordt verbeterd.

Een uniek kenmerk van de vacuümpomp is het gebruik van een geïntegreerde oliepomp om de krukas en andere aangedreven componenten te smeren.
Dit resulteert in een langere levensduur en een betere efficiëntie. Vervanging van alle lager- en afdichtingscomponenten is bovendien eenvoudig en voordelig.

Samengevat

3D-engineering
EEM-analyses
2D-engineering
Molds engineering and production series
Test & validation (sensor)setups
Endurance testing
Datalogging
Assembling
Dataprocessing
Documentation for manual, maintenance
CE-marking

Terug naar overzicht
info@altopproducts.nl +31 (0)316 82 00 20